TransConsult - Polica privatnosti

Pravila o privatnosti

Posljednje ažuriranje: 26. studenog 2020.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke o prikupljanju, korištenju i otkrivanju Vaših podataka kada koristite Uslugu te vam govore o Vašim pravima na privatnost i kako Vas zakon štiti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

Tumačenje

Riječi kojima je početno slovo napisano velikim slovima imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imat će isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila o privatnosti:

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja Naše usluge možemo zatražiti da nam dostavite određene podatke koji mogu identificirati osobe pomoću kojih vas možemo kontaktirati ili identificirati. Podaci koji mogu osobno identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi prikupljaju se automatski prilikom korištenja usluge.

Podaci o upotrebi mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta preglednika, inačica preglednika, stranice naše usluge koju posjetite, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama , jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Kada Usluzi pristupate putem mobilnog uređaja ili putem njega, možemo automatski prikupljati određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja , Vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Možemo također prikupljati podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu ili kada joj pristupite putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određenih podataka. Korištene tehnologije praćenja su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu obuhvaćati:

Koristimo i sesijske i trajne kolačiće u svrhe navedene u nastavku:

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima, posjetite naša Pravila o kolačićima ili odjeljak o kolačićima u našim Pravilima o privatnosti.

Korištenje vaših osobnih podataka

Tvrtka može koristiti Osobne podatke u sljedeće svrhe:

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše Osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo se udovoljili našim zakonskim obvezama (na primjer, ako moramo zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike. p>

Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi obično se zadržavaju kraće vrijeme, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši se podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju u operativnim uredima tvrtke i na bilo kojem drugom mjestu gdje se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se ovi podaci mogu prenijeti i održavati na računalima smještenim izvan vaše države, pokrajine, države ili neke druge državne vlasti, gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Vaš pristanak na ova Pravila o privatnosti, nakon čega slijedi podnošenje takvih podataka, predstavlja pristanak na taj prijenos.

Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i neće se izvršiti prijenos vaših osobnih podataka u organizaciju ili zemlju, osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i ostalih osobnih podataka.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je tvrtka uključena u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu predmetom različitih pravila o privatnosti.

Provođenje zakona

Pod određenim okolnostima od tvrtke se može zatražiti da otkrije vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih vlasti (npr. suda ili vladine agencije).

Ostali pravni zahtjevi

Tvrtka može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za:


Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nama je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.


Veze do drugih web stranica

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web stranica kojima ne upravljamo mi. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.


Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati & quot; Posljednje ažuriranje & quot; datum na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici.


Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati: